19 Ekim 2024 Cumartesi

Aytemiz Akaryakıt İstasyonları artık haritamızda.

Herkese merhaba;

haritamızda her geçen gün kendimizi geliştirerek gelişmeye devam ediyoruz. Geçmişten bugüne gelen YKS ekibin yapmış olduğu ana temel modeller üzerinden yürüyerek düzenlemesini yaptığımız, Akaryakıt İstasyonları serisindeki ilk markamız Aytemiz oldu.


Amacımız geliştirdiğimiz Türkiye haritasında, oyuncuların gerçek yapıları görerek oyun zevkini hissettirmeyi sağlamak, Aytemiz Akaryakıt İstasyonları artık haritamızda da belli başlı kesimlerde görebiliceksiniz. Siz değerli oyunculara elimizden geldiği kadar realistik oyun keyfini verebilmek için çabalıyoruz. Versiyon 1.4 sürümünden sonra artık yavaş yavaş haritamızda görmeye başlayacaksınız.



Haritayı v1.4.1 sürümünü denemek için sizde şuan tarihi ile erken erişime olan sürümü satın alıp ekibimize destek amaçlı kullanabilirsiniz.


1 Ekim 2024 Salı

Man Lions Coach 2023 Topçam Kaplama Paketi

 Herkese selam! Man Lion's Coach modumuz yayınlandığından beri üzerinde çalıştığım sürekli güncelleme yapıp bir türlü yayınlayamadığım Topçam kaplama paketini bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayım.

Kaplama paketi 8 adet kaplama içeriyor (Kendiniz Yapabilirsiniz/Metalik - 1'den Kendiniz Yapabilirsiniz/Metalik - 8'e kadar tüm şablonlarda kaplama var.).

İndirmek için resimlerin altındaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.



Popüler Yayınlar